Näköjään vain vihreä ruoka kelpaa

Normaali

Pahoinvointi palasi viikonlopuksi. En vieläkään ole oksentanut, mutta oksennus kyllä hiipinyt kurkkuun ja kaikki etoo. Siis kaikki!

Kahvia ei kertakaikkiaan pysty juomaan (se maistuu rasvaiselta?!) Tunnun saavat näykittyä vaan lähinnä kaikkea vihreää ruokaa…? Ykkösenä edelleen veteen puristettu lime, ihanaa! Mutta sillä ei kyllä pitkään elä. Salaattia, kurkkua, avokadoa, siinäpä ne ja hernekeittoa sain eilen alas 😀 Ihan kamalalta tuntuu edes ajatus jostain grillimakkarasta hyi!
Nyt rupes oksettamaan, kun edes vain kirjoitin sen 😀

Näin viime yönä todella ”aidontuntuisen” unen, jossa olin jo siellä ultrassa ekaa kertaa. Ultra tehtiin unessa vatsan päältä ja ensin ei löytynyt mitään, mutta sitten vasemmasta kyljestä (??!!) kuollut alkio ja oikeasta kyljestä elävä, jonka sydän väpätti kiivaasti ;D Ultraajana oli pikkuveljeni, joka oli tietämättäni opiskellut tässä pikaisesti lääkäriksi ;D Hassu uni! Mutta samalla ihana! En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt unta väpättävästä pikku sydämestä ja se oli niin voimissaan unessa 🙂 Vaikkakin jossain öhöm..kyljessä eikä kohdussa ;D

Tissit ovat edelleen myös arat ja turvonneet. Naurettavan näköiset. Mies repesi eilen saunassa nauramaan, kun ne ovat niin pystyt ja pallot, kuin olisin käynyt silarit hankkimassa ;D Rintalihasten päältä ne ovat niin naurettavasti turvoksissa, että nännit melkein kääntyy jo maata kohti ;D Eivät tunnu yhtään omilta. Mitenhän pystyn ilallla treeneissä juoksemaan? Mun pitää varmaan jesarilla teipata tissit paikoilleen, etteivät pääse yhtään liikkumaan.

Mutta huolimatta kaikesta, olen niin onnellinen ja iloinen. Antaa tulla vaan ihan kaikki maailman mahdolliset oireet, I don’t care, kunhan tämä vain jatkuisi onnellisesti!!! Kahdeksas raskausviikko siis menossa, ensi viikolla ultra!

Yksi vastaus »

  1. Hei!
    Eksyin tänne kun selailin erilaisia lapsettomuuteen yms liittyviä blogeja. 🙂 Mahtava lukea onnistumisesta. Itse olen kohta 26 vuotias nainen. Miehen kanssa ollaan oikeastaan jo 1,5 vuotta oltu ilman ehkäisyä. Ei tosin olla mitenkään yrittämällä yritetty mutta aina se on ollut mulle ainakin pettymys kun menkat alkavat. Yksityisellä olen käynyt ultrassa ja pcos:ään viittavaa ei löytynyt. Verikokeiden perusteella kuitenkin näyttää siltä etten ovuloi. :/ Nyt tässä yrittänyt miettiä miten edetään. Jotenkin vaikea löytää ketään kenen kanssa vaihtaa ajatuksia tälläisestä. Ympärillä ystävät ja tutut pamahtavat paksuksi suunnilleen pelkästä seksin ajattelemisesta. 😀 Se tuntuu jotenkin niin väärältä.

    • *Hali* Sepä se, kun näistä asioista ei puhuta. Mullekin tuli yllärinä, kun muutaman mun silmiin ”hetkessä paksuksi pamahtaneen” kanssa on jutellutkin ja taustalla on ollutkin pitkää yritystä tai hoitojakin yms. Musta pitäisi enemmän ja avoimemmin näistä puhua, niin ehkä nämä eivät silloin olisi niin ”häpeämän verhoamia” asioita. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi keskustelemaan hevostalli.netin vauvaa yrittävien ketjuun. Aktiivinen, tsemppihenkinen ketju, jossa voi vaihtaa anonyymisti ajatuksia maan ja taivaan väliltä. Käy tutustumassa: http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=1378118&t=1378118 Itse olen ainakin saanut ihan hirveästi apua ja tukea tuosta porukasta, koska näillä asioilla ei viitsi lähipiiriä ihan loputtomiin rasittaa. Tsemppiä!

  2. Samaistun öklötystunteeseen, vaikka alan olla paremman puolella. Äsken sain kilarin ja yökön katkaravusta, johon oli jäänyt sitä kuorta. HYYYYYI. 🙂 Toisaalta vihreä on hyvä, koska ravinto on suht terveellistä. Oishan sekin kun ois pelkkä makkarahimo 🙂 Toivottavasti helpottuu ja saat muitakin värejä lautaselle 🙂

    Hyvä fiilis on pääasia ja pian se ultra… Ei tarvitse enää kauaa odottaa! 🙂

    • Joo tuleepahan kerrankin syötyä tosi terveellisesti 😀 Jes, viikko enää ultraan! Voi toivon niiiiin sydämeni pohjasta, että tällä kertaa asukkikin löytyisi ja kaikki olisi hyvin!!!

Jätä kommentti