Baby brain?

Normaali

Ennen, kuin olin raskaana, ennen kuin edes halusin tulla raskaaksi, monta vuotta sitten ihmettelin aina tätä ”baby brain” ilmiötä.

Koin jotenkin ärsytykseksi saakka, kun raskaana olevat kuittasivat kaikki mokailut tällä ”baby brain” ilmiöllä (en tiedä suomenkielistä varsinaista vastiketta asialle?).

Pienistä unohteluista yms. tehtiin hirmu iso numero kaikille ihmisille ympärillä. Muistan miettineeni, että onkohan kyse vain huomionhakuisuudesta?

Varmasti ajatuksen pörräävät vaaleanpunaisina tulevassa vauvassa, kasvanut unentarve saa väsyneenä unohtelemaan asioita…mutta olen ihmetellyt, että onko se tosiaan noin pahaa? Ja jos on, miksi sitä kuulutetaan kaikille suureen ääneen?

No nyt tiedän, että ilmiö tuntuu olevan tosi…tosin sillä erolla, että olen vain ääneti itse sitä mielessäni hämmästellyt ;D Ihan järkyttävää, miten monta kertaa avaimia voikaan etsiä ja katsoa, että kyllä ne ovat edelleen siellä käsilaukussa! Kuinkahan monta kertaa olen lähtenyt lenkille ilman koirien kakkapusseja mukana (ennen en kertaakaan). Järkyttävää, että eilen lenkillä jouduin KAKSI KERTAA tarkastamaan katsomalla alaspäin, että olenhan muistanut laittaa HOUSUT jalkaan!!! ;D Mutta paras vielä tulematta….viikonloppuna lähdettiin illanviettoon ystäville. Meikkasin, puunasin, laitoin hiukset ja valkkasin vaatteita ikuisuuden, ettei vatsa näkyisi…päästiin paikan päälle, illanistujainen meni hyvin ja kotiin päästyäni vaihdoin olovaatteita päälle…samalla huomasin, etten ollut laittanut illanistujaisiin ollenkaan RINTALIIVEJÄ PÄÄLLE!!!! Miten en voinut huomata??!! Mahtoi olla hyvännäköistä menoa!! Voi apua! Näin ei ole minulle koskaan aikaisemmin koskaan ikinä sattunut!

Mitähän seuraavaksi ;D Nyt menossa 13 raskausviikko (vaihtuu huomenna neljäksitoista), neuvola perjantaina, jospa sieltä kuuluisi myös heidän välineillään sydämentykytys. Kumma, kun se taas niin pelottaa, vaikka np ultrassa oli kaikki hienosti…no aion tsempata reippaana perjantaille saakka! Ainakin yrittää…neuvolan puhelinnumerot tuossa pöydällä houkuttelisivat…mutta ehkä heillä on siellä tarpeeksi kiirettä näin kesälomalla…nyt rouva hysteerinen koittaa vaan liimata pyllynsä takas työpenkkiin ja palata hommiin!

Jätä kommentti