Daily Archives: 16.7.2013

Pari päivää enää np -ultraan

Normaali

542340_512919778724807_1533050593_n

Mitenhän saisi vielä pakotettua itsensä olemaan surffailematta netissä kaikenlaisilla kamalilla hakulauseilla kuten:

  • Keskeytynyt keskenmeno
  • Tunsitko keskenmenon
  • Linea negra ja keskenmeno
  • Huoli keskenmenosta

Huoh! Yritin etsiä faktaa, että jos nyt tosiaan keskenmenoja tässä vaiheessa on enää muutama prosentti (olisikohan ollut 4-7 %) , niin kuinka monta niistä on spontaaneja ja kuinka monta keskeytyneitä? Huoh…hulluksi huolesta tulen kohta…tämä on ihan kamalaa! Ei mun näin pitäisi tuntea! Voi miksi raskautuminen on ollut minulle niin vaikeaa ja olen saanut aiemmin keskenmenon. Minun pitäisi iloita ja olla onnellinen…mutta pelkään omaa varjoanikin, mitä tulee tähän raskausasiaan…. 😦

Raskaana, kunnes toisin todistetaan!

Vatsaan tosiaan ilmestynyt sellainen haaleaakin haaleampi viiva. Navasta alaspäin ja hitusen navan yläpuolellekin. Tietääkseni se tosin tarkoittaa vaan, että joo hormoonia on. Mutta ei paljoa muuta.

Palasin töihin maanantaina ja päivän aikaan piti farkuista nappi avata, sen verran puristi istuessa. Että kaipa vatsa ehkä hitusen kasvanut. Kohtu tai sanotaan nyt alavatsa, kun en anatomiaa tarkemmin tunne, tuntuu kovalta ja kiristävältä. Jotenkin jos mietin vatsaani, en tunne ylävatsaani ollenkaan, mutta alavatsan fiiliksen hahmottaa kokoajan. Se tuntuu raskaammalta. Pissahätä on parin tunnin välein ja silloin, kun ei ole pissahätä, tuntuu, kuin virtsarakkoa painaisi, kuin oikeasti olisi pissahätä. Oikeastaan siis on fiilis, kuin olisi pissahätä 24/7, mutta tiedän, ettei sieltä mitään tule, jos siellä koko ajan ramppaan, joten käyn muutaman tunnin välein.

Sunnuntaina tultiin miehen kanssa mökiltä ja minulla oli jotenkin ihan kamalan surullinen ja apea olo. Taukopaikalla hampurilaisia kiskoessa naamaan sanoin miehelleni ääneenkin, että miten minusta niin tuntuu, ettei vatsassani ole enää elämää…Mies vaan sanoi, että älähän nyt, kyllä siellä on. Niinpä…suurempi todennäköisyyshän on, että siellä ON kuin EI ole…miksi siis olen jo, kuin pyyhkeen kehään heittänyt luuseri??!

Ei tämän tältä pitäisi tuntua… 😦 Surettaa ja vituttaa…JOS ultrassa sydän sykkiikin, niin repeän varmasti liitoksistani ja itken onnesta! En uskalla edes ajatella koko tilannetta vielä!

RV 11+4