Edelleen kai raskaana ollaan..?

Normaali

Se kaikista luottavaisin olo on hiipunut pois. Fiilikset vaihtelevat ilon ja pakokauhun väliltä. Tissit eivät ole enää niin kipeät ja turpeat, lähinnä nännit vaan.

Mitään varsinaista etomista ei enää ole, kahviakin juon, jos siltä tuntuu…mutta ihan grilliruokia ei silti tee mieli. Siskonmakkarasoppa kyllä upposi yksi päivä ja toisena söin kanawokkia.

Nektariineja yms. menee ihan kilotolkulla. Hassua, äidillänikin meni 😉

Olen yrittänyt rauhoitella itseäni ajattelemalla, että näihin viikkoihin kuuluu myös, että huono olokin helpottaa, että oireiden hiipuminen on ihan normaalia.

Silti pelko jyllää ja välillä ihan melkein jo itken menetettyä stumppia vatsassa…sitten nipistän itseäni, että hei hetkonen, eihän mitään ole välttämättä vielä edes käynyt, nyt kasaa itsesi hysteerinen eukko!

Vatsa on ehkä ihan hivenen kasvanut…en ole kuvia ottanut, mutta mies saunassa huomautti, että vatsa näyttää pulleammalta, vararengas ei ole niin kapoinen enää…tai voihan se johtua siitäkin, etten niin vedä vatsaa sisään. Ainakaan en ole syönyt enempää, kuin ennen. Aika vihannes/kasvislinjalla ollut.

Tunnustellessa vatsaa, se on ehkä aavistuksen kovempi, kuin ennen oli ihan löllö.

Ensi viikolla on ultra Jorvissa ja lisäksi, jos siellä kaikki oki seuraavana päivänä myös sokerirasitustesti, koska olen kuitenkin PCOS tyyppinen tapaus.

Koitan vakuutella itselleni tilastoja, ajattelen, että nettiin ihmiset nyt herkemmin kirjoittavat huonoista kokemuksista, mietin, että oireiden kuuluisikin jo hellittää, tyypillä ei ekassa ultrassa ollut mitään hätää, jonka jälkeen todennäköisyys selvitä synnytykseenkin asti on taas suurempi ja hoen itselleni, että tämä on mun totuus tänään, ota iisisti ja nauti siitä! Mitään vuotoa ei ole ollut ollenkaan. Pissahätä on tiheämmin, kuin ennen. Valkovuotoa aika runsaasti. Kaikki kuulostaa siis ihan normaalilta. Äkillisissä liikkeissä saattaa vähän repästä. Ei tee mieli olla ihan mahallaan.

Voi Stubu, olet niin odotettu ja kauan toivottu! Toivottavasti sinulla on siellä kaikki hyvin! Täällä odotetaan sua jo kovasti!

Jätä kommentti