Monthly Archives: toukokuu 2013

<3

Normaali

 

 

 

 

 

 

???????????

 

 

Usean testaamattoman päivän jälkeen rohkenin kokeilla, josko viiva olisi taas vahvistunut, jotta saisin ainakin kemiallisen laskettua pois laskuista.

Kyllä!

 

Nyt piirtyi heti samalla maalauksella tuo testiviivakin ja komisteli ensin tummempanakin kuin kontrolliviiva.

Eli siis yksi mörkö ainakin pois listoilta! 🙂

 

Olo on hyvä, energinen, ruoka maittaa ja tänään alkoi uudes raskausviikko. Hyvää matkaa pikkuinen! Toivottavasti saat vahvan ja mutta lempeän sydämen tällä viikolla!

 

Viiva vahvistuu!

Normaali

SAMSUNG CSC

En osaa nyt muuta sanoa! Voi mikä onni on vallannut mielen! ❤ Ja tällä kertaa aion nauttia joka päivästä! Tämä on minun totuuteni tänään! En aio murehtia vielä sellaista, mitä en tiedä tai ei ole tapahtunut. Tällä siis mennään 🙂

Testi jäi vähän vajaaksi, kun ei mulla ollutkaan niin kova pissahätä. En siis saanut pissattua tikkuun ihan sitä vaadittua aikaa, mutta onneksi siihen nyt jotain viivaa piirtyi kuitenkin.

Lapsettomuuslääkärille soitin ja varasin ajan juhannuksen jälkeiselle viikolle. Ihanaa päivää kaikille!

Onko tämä…?

Normaali

No niin, malttamattomanahan sitten testailin, kun pääsin töistä kotiin….ja tuli kaikkien aikojen haamujen varhaisäiti…? Voiko tätä hyvällä omalla tunnolla edes haamuksi sanoa?

???????????

Täytyy myöntää, että testailin jo muutama päivä sitten. Silloin testi jäi vitivalkoiseksi. Tämä on siis minulle tuttu testeri, joka ei anna viivanpaikkaa…voisiko, voi voisiko olla tärpännyt!?

Epätodellinen olo, testaan ylihuomenna uudestaan!

Menkat älkää alkako!

Normaali

Menkat oli 25.4.2013

su 12.5 dpo 2 ja pissahätä kolmatta kertaa tänään…klo on kuitenkin vasta 13.26..? Outoa?

ma 13.5 dpo 3 ei mitään erikoista.  Aloitan tänään luget J (luget x 2 kapselia)

ti 14.5 dpo 4 ei mitään erikoista, neljän aikoihin keskeltä kohtua nippaili ja veti kuin supistuksin hiljaa (luget x 2 kapselia) Illalla kovat menkkafiilikset nukkumaan mennessä, kivisti ulkosynnyttimiä ja säännölliseen tahtiin supisteli…

ke 15.5 dpo 5 ei mitään fiiliksiä mihinkään suuntaan…vaikea sanoa kosteudestakaan, kun tulee kapselin rippeet aina pitkin päivää ulos…(luget x 2 kapselia)

to 16.5 dpo 6 (luget x 2 kapselia) ei mitään

pe 17.5 dpo 7 (luget x 2 kapselia) ei mitään

la 18.5 dpo 8 (luget x 2 kapselia) ei mitään, rinnat oli aika pinkeenä?

su 19.5 dpo 9 (luget x 2 kapselia) ei mitään, illalla ylös vatsaan pisteli, joten se oli varmaan jotain muuta. Rinnat edelleen tavallista hiukan kovemmat?

ma 20.5 dpo 10 (luget x 2 kapselia) ei mitään so far, illalla turpos rinnat, etenkin oikea, ihan kovat rinnat.

ti 21.5 dpo 11 (luget x 2 kapselia) rinnat tosi kipeet, ihan tuntui kävellessä, teki mieli pitää käsillä kiinni, etteivät liikkuisi ollenkaan. Illalla menkkamaisia fiiliksiä hiukan.

ke 22.5 dpo 12 Rinnat ei enää niin kipeet, mutta turvoksissa. Oikealla alhaalla tuntui kerran pistävä nopea kipu, kun nousin toimistolla tuolista ylös. Ei kuitenkaan yhtä kipeästi, kuin viimeksi kun olin raskaana. Muuten ihan normifiilis. Ehkä hivenen menkkajomotusta…? Tai sitten kuvittelen vain, kun pelkään pahinta. (luget x 2 kapselia)

to 23.5 dpo 13 aika normifiilis, rinnat ei oo enää niin arat. Luget on nyt vedetty, ei auta kuin odottaa. On vähän menkkamaisia fiiliksiä vatsalla.

pe 24.5 dpo 14…?

la 25.5 dpo 15..?

Toiveikkaat ja levänneet fiilikset :)

Normaali

Terveisiä auringosta! Nyt on ainakin pantu, jos ei mitään muuta ;D Ihana, kun sai olla ihan stressittä ja nauttia vaan elosta. Aurinko ja lämmintuuli. Kaikki ihanat tuoksut ja nam mitä ruokaa 🙂 Ahhhh….

SAMSUNG CSC

???????????

Viikon ainoana hommanahan oli löytää testein LH huippu ja silloin tai viimeistään 10.5 pistää se irrotuspiikki. No ovistestin tein joka päivä (harrastettiin silti kans seksiä) ja ihanaksi yllätyksekseni se löytyi 10.5 aamulla itsestään 🙂

fr635037982602182742_jpg

Tein vielä digitestillä varmennuksen:

fr635037986436406346_jpgJa sitten olikin aika pistää se piikki.

fr635037983195351635_jpg

Olin ajatellut, että eihän se piikki ole insuliinikynää kummoisempi 😉 Jaahas..olin väärässä ;D Tässä vertailun vuoksi Humalog ja Ovitrelle:

fr635037983964614822_jpg

No yllätyksekseni se ei silti sattunut yhtään. Ihan pienen pieni mitätön nipistys, sen verran on vararavintoa vyötärölle kertynyt 😉 Kuulema oliko se pregnoryl tai joku semmoinen vastaava on paljon paksumpi ja pidempi sitten tästä. Edullisempi hinnaltaan, periaatteessa samaa vaikuttavaa ainetta, mutta se pitää itse putelista ruiskuun vetää jne.

Seksiä pistoksen päälle vielä +12 h, +36 h ja meni sitten vielä kolmaskin päivä…nyt piinailemaan…koitan olla nostamatta fiiliksiä ylös…vaikka vaikeaahan se on…Olin jo pelkästä oviksesta niin innoissani, että hups vahingossa pistin sen CB:n mittarinkin roskiin…niitä testiliuskojahan olisi nyt sitten paketillinen jäljellä, muttei monitoria…hups…

Kokemuksia muilta ovitrellen käytöstä?

 

Panoloma

Normaali

Femarissa ultrattiin perjantaina ja munasarjat näyttivät vastanneen Femariin hyvin. Oikealla puolella majaili potentiaalinen munasolu, eikä sille löytynyt vasemmalta puolelta kilpailijaa. Limakalvon paksuus tosin vastasi vielä melko alkukiertoa, mutta sain muutamia lisäapuvälineitä mukaan lomalle. Joka aamu tehtävä ovulaatiotesti. Varmennettava digitaalisella. Kun Lh-huippu tulee, laitettava pregnoryl (köhän se oli) irrotuspistos ja sen jälkeen neljäntenä päivänä alkaen 10 päivän ajan luget. Jos Lh-huippua ei löydy, niin piikki laitettava vatsaan viimeistään 10.5 ja siitä seksiä +12h ja +36h. Selvä. Lähdettiin miehen kanssa etelän aurinkoon ja lääkkeet ja testerit mukaan. Lääkäri kirjoitti mukaan todistuksen, että mun on pakko pitää lääkkeet mukana käsimatkatavaroissa. Kirjoitti siihen myös pienen varoituksen or else, jos joku virkaintoinen rupeaa piikistä keuhkoilemaan 😉 Ihana olla lomalla ja vaikka sadettakin hiukan lupailtu, niin ei haittaa. Meillä kyllä riittää puuhaa peittojen alla 😉