Daily Archives: 27.1.2013

Käännän toisen posken ja otan uudestaan turpaani…

Normaali

Jooh…muutaman päivän rypemisen jälkeen heräsin kuin horroksesta ja päätin, että otetaas sitten vielä ainakin kerralleen turpaan uudestaan…

Unohdin koko clomikuurin, joten kiiruhdin apteekkiin hakemaan sen ja aloitin sen yhden päivän myöhässä. No katsotaan nyt.  Lisäksi tässä kierrossa lähden työmatkalle ulkomaille kp 18 ja oon siellä 4 päivää…Ne ainoat kerrat, kun olen saanut ovistestiin haalean viivan ja kunnon viivat ovat olleet kp 18 ja kp 19…että hukkakierto tästä varmaan tulee joka tapauksessa muutenkin. Ei kyllä mitkään odottavat fiilikset. Vielä, kun voihan olla, ettei ole vika minussa vaan miehessä, niin turhaan sitten näitä clomeja syön.

Miehellä ykköstyypin diabetes ja arvot eivät ole mitkään hyvät nyt. Munuaiset eivät ole hyvässä kunnossa ja lukemani mukaan se voi vaikuttaa hyvinkin siittiöihin. Hän joutuu syömään extralääkkeitäkin munuaistensa toimivuuden takia. Lisäksi hän polttaa tupakkaakin, joka tunnetusti tappaa siittiöitä.

Tavallaan suututtaa, että jos hän kerta alunperin niitä lapsiakin halusi, enkä minä, niin miksi mä joudun kaiken paskan tässä ottamaan niskaani ja hän ei ole valmis luopumaan yhtään omista pahoista tavoistaan. Tuntuu epäreilulta.

Ensi viikolla hänellä aika siemennesteanalyysiin, niin saadaan sitten kuulla siitäkin vähän lisää. Mutta siis päätin, että kierto, kaks…katotaan ne nyt vielä.