Mitäköhän ”kivaa” elämä seuraavaksi heittää eteen?

Normaali

Menkkatuntemukset hiipi eilen illalla treenien jälkeen…hyvin skeptisenä menin nukkumaan ja aamuyöstä heräsin siihen, että vuodan sängylle ja vatsaan koskee..

Että se siitä sitten. Nyt on kuulkaas niin, että tää taitaa nyt heittää hanskat tiskiin tässä vaiheessa. Ei tästä tuu mitään. Ei vaikka olis kuinka ovikset bongattu, gynekin nähnyt irtoamisen jne. jne. ihan sama.

On todella vaikea ajatella, miten helvetissä voi tulla vahinkoraskauksia, kun tää raskautuminen on näin saa-ta-nan vaikeaa! Nytkin harrastettiin seksiä 2 pvä ennen ovista, ovis päivänä ja oviksen jälkeen. Ei mitään apua! Roskakoriin kaikki preseedin, foolihappotabletit, Multivita imetys&raskaustabletit, greippimehut ja punkut. Antaa olla…huoh!
Ehkä mies käy vielä antamassa se näytteen, että saadaan sinetti koko jutulle, mutta muuten, en jaksa enää uhrata asialle yhtään ajatusta.
Mitähän kivaa seuraavaksi elämässä tapahtuu, tulisko vaikka syöpä tai jotain muuta ratkiriemukasta…huoh!

Yksi vastaus »

  1. Mä kans ihmettelen miten hitossa jotkut tulee raskaaksi tuosta vaan ja vielä baari-iltana. Ja sitten ryypätään koko alkuraskaus kun ei tiedetä olevansa raskaana, eikä tule keskenmenoa ja lapsi syntyy lopulta terveenä.
    Itsella takana monta keskenmenoa, viimeisin joulukuulta ja nyt tulin heti seuraavasta kierrosta uudestaan raskaaksi. Mutta taas on ongelmia, veristä vuotoa klippeineen päivineen. Perjantaina ultra, katotaan onko siellä sykettä vai ei vai oliko tuulimuna. Jes, hieman jännittää ja en pysty edes nukkumaan kunnolla.
    Mutta ihan kauheasti voimia sinulle ja miehellesi 🙂

Jätä kommentti