Daily Archives: 8.1.2013

Kaloreita ja kiirettä

Normaali

Kp 18 menossa. Nyt en ole tuntenut mitään tuntemuksia, mitkä voisi ovikseksi tulkita. Ei mitään nippailuja mahassa yms. Vuodossakaan ei juuri eroa. Lääkäri kuitenkin oli sitä mieltä viime viikolla, että viikon sisään irtoaa.

Olen muutaman kerran tehnyt ovistestinkin. Perjantaina en saanut testiin edes kontrolliviivaa (!?) ja tänä aamuna sitten kontrolliviivan seuraksi toinen haalea viiva..? Mutta en tiedä onko testi sellainen, jossa ikäänkuin viivan paika valmiina, eli haaleaa näyttää neganakin ja jos ei ole, niin oliko ovis sitten jo ohi menossa ja siksi haalea.

Viikonloppu oli yhtä hullunmyllyä ja kiirettä täynnä, eikä saatu aikatauluja yhteen. Ninpä seksiä ei ole harrastettu nyt kuin vain ja ainoastaan maanantaina.

Ei ole odotukset siis kovin korkealla, toki voihan olla että ovis sitten kuitenkin vasta tulossa. Jospa tänään yrittäisi aktivoitua sillä saralla ja tikuttaisi huomenna aamullakin.

Toisaalta nyt ollut asuntokauppoja, näyttöjä yms. muita asioita mielessä, etten ole kerennyt tätä edes murehtia. Jospa sekin auttaisi, ettei asioita edes ehdi ajatella ja raskautuminen tulisikin, kuin varkain 😉 Ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen hiipinyt mieleen ajatus, että entäs jos en lapsia saa ikinä ollenkaan? Ja ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen ei ole tullut niin surullinen olo? En tiedä vaikuttaako asiaan se, että liityin tällaiseen palveluun netissä, kuin: kalorilaskuri.fiMulla nyt hirveä tsemppi saada vähän kiloja pois. Normaalipainon ylärajalla olen ja haluaisin painon lähemmäksi normaalipainon alarajaa. Tavoitteena siis, että 30.6.2013 mennessä vaaka näyttäisi 54 kg 🙂 Olen kokenut sivuston hyvin selkeäksi ja ohjaavaksi ja alun opettelun jälkeen saanut päiviini rutkasti ryhtiä ja paino on lähtenyt alaspäin! Liikunkin toki paljon, mutta kiva saada nekin ylös, jotta saan konkretiaa itselleni.

Jos kuitenkin raskaudun, niin tietysti se otetaan ilomielin vastaan ja palvelussa omat ohjeensa sille, miten raskaudenaikana myös sydään terveellisesti ja pidetään paino kurissa raskauden aikana. Ja luulen, että palvelun kautta minun on helpompi kenties päästä takaisin siihen mitä olen mahdollisesti ennen raskautta ja toki joskus vielä siinä 54 kilossa 🙂

Suosittelen sivustoa lämpimästi, vaikka ihan lyhyeksikin aikaa. Minulla ei ollut näköjään hajuakaan paljonko kaloreita missäkin on. Kun söin mielestäni kevyesti, saattoi päivän kalorit noustakin melkein 3000 kaloriin. Ja päivänä, kun mielestäni söin paljon, saattoi kalorit koko päivältä olla vain 800 kaloria. Ei siis mitään järkeä syömisissäni. Nyt saan tasoitettua kalorit ja syön keskimäärin 1200 kaloria päivässä tasaisesti. Myös laskuri vahtii, hiilareiden, proteiinin ja rasvan osuutta siitä mitä syön. Ehdottoman suositeltava siis, vaikka kahdeksikin viikoksi ainoastaan (1,90 €) jotta saa pienen käsityksen syömisistä!