Daily Archives: 3.1.2013

Uutta toivoa!

Normaali

Kävin tänään sitten Gynekologilla.  Diacorissa olen tykännyt käydä ja tällä kertaa pääsin käymään super miellyttävällä Sari Siegfriedillä.

Asiantunteva, rauhallinen, empaattinen, kuten Leenakin. Oikein hyvä lääkäreitä!

Kohtu oli ainakin täysin toipunut ja ihan normaali. Limakalvojen paksuus oli 4,6 mm, ihan normaali tässä vaiheessa kiertoa. Vasemmalla ja oikealla oli runsaasti eri vaiheissa olevia munasoluja, ei tietoakaan mistään monirakkulaisuudesta. Oikealla oli yksi iso jätti munasolu, joka irtoaa kuulema viikon sisään.

Verenpaine 133/84 ja tosiaan kilpirauhasarvot normaalit, jotka otettiin jo muutama kuukausi sitten. Papa uusittiin ja ei muuta kuin onnea matkaan taas!

Sain kuitenkin myös clomireseptin, että jos menkat taas alkaa niin uudesta kierrosta sitten kp 3-7 tulee syödä yksi tabletti päivässä.

Kyselin, että olisiko kuitenkin rinnalla hyvä saada lähete lapsettomuustutkimuksiin, jotta mies voisi käydä antamassa näytteen ja katsoa onko sillä puolella kaikki ok? Sari kertoi, että Naistenklinikalla tosi huono tilanne nyt, on lääkäripulaa ja voi joutua odottamaan pitkää, että jos suinkin vaan pystyy niin menee Felicitas klinikalle koska vaan.

Että mun osalta kaikki vaikutti hyvältä ja pitänee sitä aikaa varata sitten miehelle sinne näytteeseen, että voidaan katsoa myös siltä osin asia kuntoon.

Juteltiin muuten ja kerroin, että mites se nyt meni greippimehua alkukierrosta ja punkkua loppukierrosta ja Sari nauroi, että vai sellaista internetin keskustelupalstoilla sitä nykyään neuvotaan ;D Myös oli vähän skeptinen ovistesteistä. Mäkään en ole saanut niihin, kuin kerran viivantynkää ja digitaaliset on tyyriitä…mutta varmasti ne joitakin auttaa uskoisin.

No parempi mieli kuitenkin! Voi sinä oikea munasoluni, joka siellä olet nyt puhkeamassa, valmistu huolella ja hyvää matkaa! Pitää kaappailla se mies nyt tosiaan makkarin puolelle ahkeraan parin päivän välein viikon sisään. Sari painotti, että ei ole hyvä harrastaa seksiä joka päivä, koska se alentaa spermanlaatua. Kahden tai kolmen päivän välein on passeli.

Koitan myös ajatella tämän mietelauseen mukaan:

Älä turmele sitä, mitä sinulla on haluamalla sitä, mitä ei ole,
sillä muista, että mitä sinulla nyt on,
se oli kerran niiden asioiden joukossa,
mistä vain uneksit.

Ihan totta…joskus aikoinaan haaveilin niin, että minulla olisi tällainen työ, kuin minulla nyt on. Kiva asunto, omaa pihaa, rakastava aviomies, kivoja harrastuksia yms. Lisäksi, kun minulla on ihanat sisarukset ja ihanat vanhemmat ja appivanhemmat, niin voisivat asiat olla paljon huonominkin.

Koitan olla kiitollisempi.